DESIGN IN BOX

Design In Box är färdig att sy

Det är boxen för dig som är intresserad av mode och vill sy kläder!

design in box

Med Design In Box kan du enkelt sy snygga, trendiga och hållbara modekläder.
Köp din Design In Box i webbutiken
Skrolla ner och läs mer om Design In Box

 

Design In Box finns i webbutiken för dig som vill ha trendiga och tidlösa mode-, design- och märkeskläder.

Beställ kittet som Design In Box omsorgsfullt valt ut åt dig med modetyger och symönster samt alla tillbehör. Boxen är -prêt á coudre- färdig att sy. Design In Box har tänkt på och packat allt du behöver för att du ska komma igång.

Med Design In Box är du din egen designer och ger dig ett alternativ till dyra märkeskläder och bidrar till en hållbar livsstil. Varje box du beställer innehåller också tips och personliga råd för just det plagget som ingår i din box.

Design In Box verkar i det långsiktigt hållbara samhället och vill bidra till en sundare klädkonsumtion. Varje Design In Box numrerad för ett ge dig ett hållbart värde på vintage- och andrahandsmarknaden.

Design In Box ser ett växande behov av kreativitet och skapande. Många känner sig osäkra med vilka kvalitéer, modeller och metoder som fungerar ihop. Design In Box vill underlätta och förenkla för dig till en rimlig kostnad.

Det finns ingenting som är rätt eller fel, Design In Box vill inspirera dig till att våga sy dina egna kläder. Vi vill att du glömmer skolans gamla pekpinnar. Att bära kläder som du själv har sytt eller att ge bort som en gåva är en alldeles särskild känsla. Design In Box är också en perfekt present att ge bort till någon som gillar att sy.

Madeleine Rietschel
Grundare